Pacific Northwest & San Francisco

Seattle, WA, United States

€4.315,00

Loading Maps
Beleef met Eclipse Travel Group de Total Solar Eclipse op 21 augustus 2017, de eerste eclipse in Noord Amerika sinds 30 jaar. Wij organiseren een fascinerende rondreis vanaf Seattle naar o.a. Portland, Bend en San Francisco. In Seattle bezoeken wij het historische Pike Place Market, een publieke markt langs de waterkant van de Elliott Bay en vervolgens de nabijgelegen Mount St. Helens vulkaan.

Na een rendez-vous in Seattle reizen wij naar het zuiden richting Portland en verkennen Mount Hood. Landinwaarts passeren wij de ruige Colombia River Gorge en ontdekken twee National Parken: Crater Lake en Redwood. En dan op Eclipse dag – maandag 21 augustus 2017 – gaan wij in de ochtend naar een geselecteerde plek in de omgeving van Bend en ervaren gedurende 2 minuten en 2 seconden de totale zonsverduistering!

Als we zuidwaarts langs de grillige kust van de noordwestelijke Pacific rijden, passeren wij spectaculaire landschappen. Van de beboste oevers in Washington, tot het ruige gebergte gelegen aan de kust van Oregon en prachtige baaien met hoge kliffen in Californië. De snelweg slingert langs de prachtige kust met ongerepte stranden.

Wij eindigen deze reis in San Francisco, een adembenemende stad met een enorme diversiteit aan cultuur, architectuur en bezienswaardigheden ! Een stad waar je gerust weken vakantie kunt houden en je niet verveelt!

Wij hebben maar beperkt plaats op deze bijzondere reis, dus reserveer zo spoedig mogelijk.

Pacific Northwest & San Francisco Total Solar Eclipse 2017

Donderdag 17.08.17 Aanvang rondreis Pacific Northwest & San Francisco Total Solar Eclipse vanaf Seattle, Washington
Vrijdag 18.08.17 Seattle – Olympia – Portland
Zaterdag 19.08.17 Columbia River Gorge
Zondag 20.08.17 Mount Hood, Bend
Maandag 21.08.17 Total Solar Eclipse
Dinsdag 22.08.17 Crater Lake – Coos Bay
Woensdag 23.08.17 Bandon Natural Area
Donderdag 24.08.17 Redwood National Park
Vrijdag 25.08.17 Eureka
Zaterdag 26.08.17 Redwood National Park – San Francisco
Zondag 27.08.17 Einde rondreis Pacific Northwest & San Francisco Total Solar Eclipse in San Francisco, Californië

Vluchten / Pre- & Posttour:

Wilt u de intercontinentale vluchten ook bijboeken? Onze medewerksters van Eclipse Travel Group verzorgen ook de lijndiensten van gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen als KLM, Delta Airlines, United Airlines etc. Tevens kunnen wij uw 11-daagse reis Pacific Northwest & San Francisco verlengen met een pre- en/of posttour. Onze medewerksters kunnen u adviseren in het selecteren van extra hotelovernachtingen en excursies en zijn bereid uw reis op maat samen te stellen.

Belangrijk:

Eclipse Travel Group werkt met diverse partners en tracht te allen tijde de gepubliceerde route te volgen. U dient er rekening mee te houden dat de reis afhankelijk is van weers- en lokale omstandigheden en wij, indien noodzakelijk, het programma aanpassen.

Dag 1. Donderdag 17 augustus 2017 Seattle (diner)
Na aankomst op de luchthaven van Seattle (SEA) wordt u verwelkomd door onze vertegenwoordiger van Eclipse Travel Group, die een transfer naar uw hotel verzorgt.  We raden u aan om voor 16.00 uur te arriveren in het hotel, zodat wij u ’s avonds kunnen ontvangen voor het welkomstdiner.

Overnachting in hotel The Westin of gelijkwaardig op basis van logies/ontbijt

Dag 2. Vrijdag 18 augustus 2017 Seattle – Olympia – Portland (ontbijt)
Na het ontbijt maken we een stadstour door Seattle, the Emerald City, dat verwijst naar de groene omgeving. Wij bezoeken ook het historische Pioneer Square en de beroemde Pike Place Market, een publieke markt langs de waterkant van Elliott Bay met vele restaurants en winkels. Daarna rijden we richting het zuiden en arriveren in Olympia, de hoofdstad van de staat Washington, alwaar de plaatselijke gidsen u informeren over de geschiedenis van deze regio en de dramatische gebeurtenis in 1980, toen de vulkaan St. Helens tot uitbarsting kwam. Aan het einde van de dag komen we in Portland aan, waar wij twee nachten verblijven in deze zakelijke en culturele stad.

Overnachting in Portland hotel Doubletree Lloyd Center of gelijkwaardig

Dag 3. Zaterdag 19 augustus 2017 Columbia River Gorge (ontbijt en diner)
Mount Hoods domineert de horizon als wij uit Portland vertrekken en de groene vallei oversteken naar de voet van het Cascade-gebergte, dat evenwijdig aan de Westkust van de Verenigde Staten is gelegen. Het Cascade-gebergte bestaat uit brede, besneeuwde toppen met een vulkanische oorsprong. Het hoogtepunt van vandaag is de oversteek van de Columbia River Gorge. Wij aanschouwen de prachtige bergtoppen niet alleen vanuit de bus, maar maken een wandeling in de omgeving. Wij bezoeken ook de Bonneville Dam; een waterkrachtcentrale in de Columbia rivier, die sinds 1938 is gelegen op de grens van de Amerikaanse deelstaten Oregon en Washington. De dam ligt ongeveer 65 km ten oosten van Portland en maakt de rivier beter bevaarbaar voor de scheepvaart.  In de avond zullen wij dineren aan boord van een cruiseschip en varen we over de Willamette rivier en Lake Oswego. Deze cruise wordt muzikaal omlijst door een live-band en genieten we van een sfeervolle avond.

Overnachting in Portland hotel Doubletree Lloyd Center of gelijkwaardig

Dag 4. Zondag 20 augustus 2017 Mount Hood – Bend (ontbijt en diner)
Vandaag rijden wij naar het Mount Hood National Park en stoppen wij bij de bijzondere Timberline Lodge. Deze rustieke lodge is gelegen op de zuidflank van Mount Hood en werd in 1930 gebouwd op een hoogte van 1817 meter. Timberland Lodge is ook de naam van het wintersportgebied, dat zich rondom de lodge bevindt. Het skigebied telt 35 skipistes, 7 liften en is het enige skigebied in Noord-Amerika waar het hele jaar door geskied kan worden. De Timberline Lodge is een nationaal historisch gebouw en zeer populair als toeristische bestemming en ontvangt jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers. Vervolgens rijden we door naar Bend, alwaar wij na het diner verzamelen voor een briefing over het eclipse-programma de volgende dag.

Overnachting in Bend hotel Hilton Doubletree of hotel Hilton Garden Inn

Dag 5. Maandag 21 augustus 2017 TOTAL SOLAR ECLIPSE (ontbijt, lunchpakket en diner)
Vandaag vroeg uit de veren voor de totale zonsverduistering. Wij reizen per bus naar een speciaal geselecteerde locatie in het centrum van Oregon. U zult vandaag voor iets meer dan 2 minuten in de schaduw van de maan staan; een spektakel dat niet meer zichtbaar in Noord-Amerika is geweest sinds 26 jaar!

Overnachting in Bend hotel Hilton Doubletree of hotel Hilton Garden Inn

Bend/Oregon weersvooruitzicht voor de Total Solar Eclipse
door eclipse meteoroloog Jay Anderson, USA

Na het oversteken van het Cascade-gebergte volgen wij het eclipse-spoor dat leidt naar “The Basin” een hoogteplateau dat aan de zuidelijke kant van het Columbia Basin is gelegen. Op de luchthaven van het plaatsje Redwood worden waarnemingen gemeten van een gemiddelde bewolking van 24% gedurende het Eclipse moment. In de afgelopen 20 jaar zijn er meer dan 50% onbewolkte en heldere luchten waargenomen en 75% hebben slechts lichte bewolking. Satellietwaarnemingen geven aan dat deze locatie “The Basin” in augustus de minste bewolking heeft langs de centrale lijn van het eclipse-spoor, zowel gedurende de ochtend als de middag. Deze veelbelovende plek is vrijwel de gehele dag zonnig; bijna 85% in augustus, waardoor “The Basin” de beste locatie is om de eclipse te bekijken.
Bron: NASA / Goddard Space Flight Center

Dag 6. Dinsdag 22 augustus 2016 Crater Lake – Coos Bay (ontbijt en diner)
Na het ontbijt checken wij uit en rijden langs adembenemende berglandschappen van het Crater Lake National Park, één van ’s lands oudste natuurreservaten. Het meer van Crater Lake werd genoemd naar de krater van een uitgedoofde vulkaan en staat bekend om zijn buitengewoon kristalheldere blauwe water. Bij Crater Lake verkennen wij de omgeving te voet. Daarna rijden richting de kust en zullen rond zonsondergang arriveren in de charmante badplaats, Coos Bay.Overnachting in Coos Bay in hotel The Mill Casino of gelijkwaardig        

Dag 7. Woensdag 23 augustus 2016 Bandon Natural Area – Redwood National Park – Eureka (ontbijt en diner)
Vandaag maken we een tocht naar Bandon Natural State Park. Bij Bandon Rocks and Face Rock vindt u prachtige stranden met mooie rotsformaties en is de zonsondergang adembenemend. We brengen ook een bezoek aan het pittoreske Gold Beach, bekend om de vele kale adelaars, aalscholvers, blauwe reigers en de zeehonden kolonies. Voorts komen we aan in het beroemde Redwood National Park in Californië, de thuishaven van de hoogste bomen in de wereld! Deze mammoetbomen met gigantische stammen én toppen van bijna 90 meter hoog geven je het gevoel dat je terecht bent gekomen het sprookjesbos! Onze dag eindigt in Eureka, waar wij een prachtige tour maken door deze havenstad met ligging aan Humboldt Bay.  Eureka fungeert als het hoofdkwartier van enkele natuurgebieden in haar directe omgeving. Het oude centrum, het ‘Old Town Historic District’,  met honderden Victoriaanse huizen is van groot architecturaal belang. Eén van de beroemdste Victoriaanse huizen is het in Queen Anne-stijl opgetrokken Carson Mansion.Overnachting in Eureka in hotel Red Lion of gelijkwaardig 

Dag 8. Donderdag 24 augustus 2017 Redwoods – San Francisco (ontbijt)
Onderweg passeren we de majestueuze sequoia’s langs “the Avenue of the Giants” en rijden langs de prachtige kustweg met vele bochten naar San Francisco. We arriveren bij één van de meest herkenbare symbolen van San Francisco, te weten de Golden Gate Bridge en rijden de  “City by the Bay” binnen.Overnachting in San Francisco hotel Marriott Marquis of gelijkwaardig 

Dag 9. Vrijdag 25 augustus 2017 San Francisco (ontbijt en diner)
Na het ontbijt ontdekken we San Francisco tijdens een fascinerende stadsrondrit langs diverse bezienswaardigheden zoals Twin Peaks, Fisherman’s Wharf, de Coit Tower en Chinatown. De rest van de dag bent u vrij om deze prachtige stad op eigen gelegenheid te verkennen. U kunt een ritje maken met de legendarische kabeltrams of winkelen rondom Union Square. Hier bevinden zich luxueuze warenhuizen en dure merkwinkels, zoals Armani, Louis Vuitton en Cartier. In de avond hebben wij nog een laatste afscheidsdiner en is de Pacific Northwest & San Francisco Total Solar Eclipse reis ten einde.

Dag 10. Zaterdag 26 augustus 2017 San Francisco (ontbijt)
Na het ontbijt transfer naar de luchthaven van San Francisco voor uw terugreis naar Nederland. Maar natuurlijk is het team van Eclipse Travel Group graag bereid uw reis uit te breiden met een verlenging op maat.

Extra overnachtingen in Seattle voor 15 en/of 16 augustus 2017 in hotel The Westin Seattle of gelijkwaardig op basis van logies/ontbijt. Wij hebben een aantal kamers gecontracteerd, indien u eerder wenst te arriveren.

Prijs inclusief een transfer bij aankomst:

 • 2-persoonskamer € 310,- per persoon per nacht
 • 1-persoonskamer € 410,- per persoon per nacht
 • 3-persoonskamer € 195,- per persoon per nacht

Extra overnachtingen in San Francisco na afloop van de eclipse-reis in hotel San Francisco Marriott Marquis of gelijkwaardig op basis van logies/ontbijt. Wij hebben een aantal kamers gecontracteerd, indien u nog enige dagen in San Francisco wilt verlengen.

Prijs inclusief een transfer bij terugkeer:

 • 2-persoonskamer € 295,- per persoon per nacht
 • 1-persoonskamer € 475,- per persoon per nacht
 • 3-persoonskamer € 285,- per persoon per nacht

Verlenging op maat
Wij verzorgen ook uw pre- en posttour, wilt u ook een bezoek brengen aan New York, Miami of Los Angeles inclusief Yosemite National Park 

De prijzen zijn per persoon in Euro en gebaseerd op het aantal personen per kamer.

Pacific Northwest & San Francisco Total Solar Eclipse 2017

 • 2-persoonskamer € 4.375,- per persoon
 • 1-persoonskamer € 5.695,- per persoon
 • 3-persoonskamer € 4.315,- per persoon
 • 4-persoonskamer niet beschikbaar

Belangrijk: alle gepubliceerde prijzen op de website zijn gebaseerd op de wisselkoersen van de Euro, die van kracht was op het moment van publicatie van deze reis. Wij wijzen u erop dat de gepubliceerde tarieven onderhevig aan wijzigingen zijn. Als gevolg van schommelingen in de wereldwijde olieprijzen, kan het zijn dat wij u mogelijkerwijs een brandstoftoeslag doorbelasten. U zult dan geïnformeerd over de details en de kosten voor het vertrek.

Inbegrepen in deze reis:

 • Transfers bij aankomst en vertrek volgens de data van de reis
 • 9 overnachtingen zoals vermeld in het reisschema
 • Privé touringcar tijdens uw reis
 • Alle maaltijden zoals vermeld in uw reisschema inclusief koffie, thee en water
 • Alle activiteiten en entreegelden, zoals omschreven in het reisschema
 • Engelssprekende gids en – reisbegeleiding
 • Speciale activiteiten op de Eclipse dag 21 augustus 2017
 • Eclipse veiligheidsbril
 • Eclipse E-source boek

Niet inbegrepen in deze reis:

 • Vluchten naar Seattle en vanuit San Francisco
 • Maaltijden en entreegelden die niet in het reisschema zijn opgenomen
 • Alcoholhoudende en andere dranken, anders dan koffie, thee en water
 • Bagage-afhandeling op de luchthavens
 • Paspoort- en visumkosten
 • Reis- en/of annuleringsverzekering: vraag ons naar de mogelijkheden
 • Uitgaven van persoonlijke aard.

Betalingsvoorwaarden:
Na ontvangst van uw volledig ingevulde reserveringsformulier dient u per omgaande een aanbetaling van € 1500,- per persoon te voldoen (indien u boekt na 28 oktober 2016 wordt de aanbetaling verhoogd naar € 2500,- per persoon). Een tweede betaling van € 1000,- dient uiterlijk 28 oktober 2016 te zijn voldaan. De restantbetaling dient op 24 maart 2017 volledig door ons te zijn ontvangen.

De annuleringskosten per persoon van Pacific Northwest & San Francisco Total Solar Eclipse – tour zijn:

 • € 600,- tot 12 augustus 2016
 • € 1500,- van 13 augustus 2016 tot 01 maart 2017
 • Volledig reissom na 01 maart 2017

De annulerings- voorwaarden van uw vluchten worden per reservering behandeld en zijn afhankelijk van de voorwaarden van uw ticket. Annuleringen moeten schriftelijk worden ingediend per e-mail of per post

Gezondheid

Goed voorbereid op reis gaan is heel belangrijk! Het is de verantwoordelijkheid van elke reiziger om zich voor vertrek goed te informeren en u voldoende fit bent om deze reis te ondernemen. Op de website van Gezondopreis.nl, kunt u betrouwbare informatie vinden, welke is goedgekeurd door de farmaceutische industrie.  Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op .

Reisverzekering

Wij raden u aan om een goede reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten, welke wij voor u kunnen verzorgen via Europeesche Verzekeringen.