Wie zijn wij

Eclipse Travel Group,

Let’s make lifetime memories together!

Eclipse Travel Group is een reisorganisatie gespecialiseerd in reizen met een ‘wonderlijk’ thema. Onze cliënten aanschouwen tijdens deze reizen de totale zonsverduistering; een uniek en adembenemend schouwspel, dat bijna ieder jaar ergens op de wereld plaatsvindt. Maar ook organiseren wij reizen naar andere unieke natuurverschijnselen, zoals het Noorderlicht in Scandinavië of de geisers op IJsland. U bent voor vele bijzondere reizen bij Eclipse Travel Group aan het juiste adres!

Eclipse Travel Group is gevestigd in Zwijndrecht en biedt u een all-inclusive reiservaring, waardoor u verzekerd bent van een zorgeloze reis. Wij bieden u een compleet arrangement op maat voor elke bestemming inclusief vluchten, vervoer ter plaatse, goede hotels, maaltijden en diverse activiteiten. Onze deskundige gidsen behoren tot de beste in de reisbranche en openen deuren, die voor velen gesloten blijven. Kwaliteit en deskundigheid zorgen voor een perfecte reisbeleving!

De vaste en reislustige medewerkers van Eclipse Travel Group beschikken over zeer uitgebreide kennis van diverse bestemmingen en werken reeds jaren in de reisindustrie. Naast een goede voorbereiding is het van belang, dat er ook tijdens uw reis een beroep op hen gedaan kan worden.

Wij zijn er trots op veel van onze gasten meerdere jaren achter elkaar te mogen verwelkomen op onze reizen. Het bevestigt ons, dat ze onze aandacht voor details, uitvoering en enthousiasme weten te waarderen.

Heeft u interesse of vragen over één van deze prachtige reizen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord om onze passie voor reizen, de unieke zonsverduistering en andere natuurfenomenen met u te delen.

Ga met ons mee op een reis en let’s make lifetime memories together!

Uw reisadviseurs

Astrid Ouwendijk
Ik ben al vele jaren werkzaam als specialiste op de bestemming Noord-Europa en ik adviseer u graag over bestemmingen als IJsland, Noorwegen, Zweden en Finland. Uit eigen ervaring vertel ik u over de mooiste bezienswaardigheden in Scandinavië en welke route u het best kunt rijden per auto, motor of camper. Bij Troll Travel ben ik werkzaam als office-manager en verantwoordelijk voor de uitvoering en ontwikkeling van al onze merken. Eén daarvan is Eclipse Travel Group, een nieuw merk van Troll Travel gespecialiseerd in reizen met een 'wonderlijk' thema. Wij organiseren eclips reizen, maar ook reizen met unieke natuurverschijnselen zoals het Noorderlicht in Scandinavië of de spuitende geisers op IJsland. Mijn favoriete vakantiebestemming is Noorwegen en heb al vele malen het Noorderlicht mogen aanschouwen...dit is echt wonderlijk! Geïnspireerd? Vraag naar onze Aurora-reis naar Noorwegen in oktober 2017!
Laura Gijbels
Na het behalen van mijn HAVO diploma was het al snel duidelijk waar mijn passie lag, reizen. Direct na mijn schooltijd kon ik aan de slag bij een een gespecialiseerde reisorganisatie met reizen op de Scandinavische landen en werden mij de fijne kneepjes van het reisvak geleerd. Nieuwsgierig geworden naar andere continenten besloot ik mijn horizon te verbreden en heb inmiddels een schat aan reiservaringen en andere landen en continenten bezocht. Mijn eerste ``contact`` met de totale zonsverduistering was in 2015 op
Longyearbyen in Spitsbergen. Deze voor mij hele bijzondere en emotionele ervaring wilde ik graag anderen delen en ik heb dan ook samen met mijn collega's dit prachtige reisprogramma voor u samengesteld.
Ik hoop u snel op één van onze reizen te mogen begroeten.
Maryse de Visser
Al vele jaren werkzaam in de reiswereld! Ooit begonnen bij een middelgrote touroperator en gewerkt als reserveringsmedewerkster en supervisor op een verre reizen afdeling en later als management assistente. Vervolgens een ``move`` gemaakt naar het reisbureau, waar ik cliënten persoonlijk aan de balie enthousiast kon maken voor vele bestemmingen. Ik hou van een persoonlijk contact en gebruik al mijn ervaring om een reis-op-maat samen te stellen voor mijn client! Sinds 2016 ben ik werkzaam bij Troll Travel in Zwijndrecht en actief voor alle onze merken. Voor Eclipse Travel Group ben ik samen met mijn collegaatjes verantwoordelijk voor het product en de verkoop! Ik ben reeds vele malen op vakantie en op studiereis geweest in de Verenigde Staten, zodat ik u graag behulpzaam ben bij het eventueel verlengen van één van de 3 gepubliceerde USA Eclips reizen. Vraag mij om tips voor de verlenging van uw vakantie; denk hierbij aan bijvoorbeeld een stopover in New York, of een verlenging in Californië met een bezoek aan Los Angeles, Hollywood en Santa Monica! Maar ook een combinatie met onze rondreis Music Cities eindigend in Miami/Florida behoort tot de mogelijkheden!Just ask...!